background

Viesti asiakkaiden kanssa heidän äidinkielellään

Vastaanota viestejä asiakkailta ja vastaa millä kielellä tahansa

KÄÄNNÄ VIESTIT ZENDESKISSÄ

Silloin tällöin asiakkailta tulee viestejä kielellä, jota et osaa. Mitä teet? Pyydätkö työkaverilta apua? Jätätkö viestin huomiotta?

Kuvittele, että ymmärtäisit, mitä viestissä lukee ja pystyisit kirjoittamaan vastauksen asiakkaalle hänen omalla kielellään! Eikö kuulostakin hyvältä?

Transfluentin Zendesk on uusi laajennus, jonka kautta saat heti konekäännöksen vastaanotetuista viesteistä jasaumattomasti myös ihmisen tekemän käännöksen vastauksistasi kansainvälisille asiakkaille! Laajennus on helppo asentaa Zendeskin Marketplacesta ja asentamisen jälkeen pääset hyödyntämään ammattikäännösten tasoisia käännöksiä suoraan Zendeskin käyttöliittymän kautta!


Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä!

language
Vastaanota viestejä lähes millä kielellä tahansa

Zendesk-laajennuksen kautta asiakaspalvelijat saavat konekäännöksen saapuvasta viestistä.

email
Vastaa omalla äidinkielelläsi

Asiakaspalvelijat voivat kirjoittaa vastauksen äidinkielellään ja tilata siitä konekäännöksen, natiivitason, tai ammattikääntäjän käännöksen. Voit valita, tuleeko käännetty vastaus asiakaspalvelijalle vai lähetetäänkö se suoraan asiakkaalle. Asiakkaasta näyttää, että hän viestii omaa kieltään puhuvan henkilön kanssa.

timeline
Skaalautuvuus

Transfluentin käyttö on täysin skaalautuvaa. Saitko viestin kielellä, jota et osaa? Ei syytä huoleen. Transfluentin kääntäjät hallitsevat yli 80 kieltä ja ovat valmiina kääntämään viestejäsi kellon ympäri joka päivä. Viestien keskimääräinen käännösaika on alle tunti, ja olemme kääntäneet yli 10 miljoonaa viestiä.

Mahdollista monikielinen asiakaspalvelu

lataa nyt

Hinnoittelu

Zendesk-laajennus maksaa 10 € käyttäjää kohti kuukaudessa. Sovelluksessa tehtävät vastaanotettujen viestien konekäännökset sisältyvät kuukausimaksuun.

Lähtevien viestien käännöksistä maksat sanamäärän mukaisesti. Konekäännöksen hinta on 0.015 €, natiivitason käännöksen sanahinta on 0.12 € ja ammattikääntäjän käännöksen sanahinta 0.18 €. Myös viestikohtainen hinnoittelu mahdollista, ota yhteyttä sales@transfluent.com

Voit myös ottaa käyttöön käännösmuistin, jonka avulla toistuvaa sisältöä ei tarvitse kääntää kokonaan uudelleen. Kun käännösmuisti on käytössä ja viestiin sisältyy jo aiemmin käännettyjä osuuksia, ne haetaan käännösmuistista eikä niitä tarvitse kääntää uudelleen. Ota yhteyttä, jos haluat ottaa käännösmuistin käyttöön.

Käyttäjää kohti
10

kuukaudessa

Tutustu tästä
  • Kaikki kielet
  • Vastaanotettujen viestien konekäännöskulut sisältyvät hintaan
  • Lähtevien viestien käännökset sanahinnoilla tai per viesti