Transfluent on ostanut Translatum Oy:n ja Navitep Oy:n liiketoiminnat.

Digitaalisia käännöspalveluita kehittävä ja tarjoava Transfluent Oy on ostanut Navitep Oy:n ja Translatum Oy:n liiketoiminnat. Jatkossa Navitepin ja Translatumin asiakkailla on käytössään entistä parempia palveluita, sekä laajempi kääntäjäverkosto.
Tutustu Transfluentin palveluihin alta.

backup

Online käännöstyökalu


Haluatko saada esityksen tai lehdistötiedotteen käännettyä nopeasti?

Lataa materiaalisi verkkotyökaluumme, niin saat tarjouksen ja arvion toimitusajasta heti. Tilaaminen onnistuu luottokortilla!

Katso välitön heti >
sync

Käännökset automaattisesti API:lla


Pidä sisältösi aina käännettynä.

Tarjoamme API-rajapinnan ja valmiin laajennuksen useille alustoille. Pidä verkkosivustosi ja verkkokauppasi käännökset aina ajan tasalla.

Lue lisää >
work

Asiantuntevat käännökset


Haluatko lokalisoida verkkokaupan tai valloittaa mobiilipelillesi uusia markkinoita? Tarvitsetko sopimuksia useilla kielillä?

Meiltä löytyy alan asiantuntijat valmiina auttamaan.

Lue lisää>
flight_takeoff

Ketterä kansainvälistyminen


Kansainvälistyminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Valikoitujen luotettavien kumppanien verkostomme avulla tarjoamme avaimet käteen -palvelun, jonka avulla laajennat liiketoimintasi uusille markkinoille.

Lue lisää > Uutta!

AMMATTIKÄÄNTÄJÄN TEKEMÄT KÄÄNNÖKSET TÄYSIN AUTOMAATTISESTI

Ammattikääntäjät hoitavat kaikki käännökset automaation avustuksella. Erikoistuneet kääntäjämme kääntävät materiaalisi äidinkielelleen. Palveluumme kuuluu oletusarvoisesti kaikkien käännösten editointi ja oikoluku ennen toimitusta asiakkaalle.

Palvelumme keskeiset hyödyt

Sinun tarpeisiisi sopivat ammattilaiset

Kaikki freelancekääntäjämme ovat ammattilaisia, ja käännöspalvelumme asiantuntijat seulovat ja tarkistavat heidät ennen kuin heille tarjotaan toimeksiantoja. Alustamme etsii automaattisesti käännettävän tekstin sisältöön parhaiten sopivan kääntäjän.

Helppo tilausprosessi

Maksutavaksi hyväksymme kaikki yleisimmät luottokortit ja yrityksille tarjoamme myös laskutusvaihtoehdon. Tarvitset vain lähdeaineiston ja toimivan internetyhteyden.

Käännöksiä vaivattomasti

Konvertoimme tekstin automaattisesti lukuisista eri tiedostomuodoista ja palautamme sen sinulle alkuperäisessä muodossa. Edistyneille käyttäjille tarjoamme sovellusliittymän käännöksiin suoraan API-rajapinnan kautta.

Tehokas prosessi

Käännösprosessimme kaikki vaiheet toteutetaan täysin automaattisesti toimivalla alustalla. Työ sujuu nopeasti laadusta tinkimättä.

 • “Transfluentin palvelu on erinomaisen nopea ja ketterä käännöstöiden toteuttamiseen. Olemme olleet todella tyytyväisiä palveluun.”
  Pekka Lehtinen
  Myynti- ja markkinointijohtaja
  Bring Finland
 • “Vaatealalla nopeus on usein ratkaisevan tärkeää. Transfluent on erittäin ketterästi toimiva yhteistyökumppani, joka pyrkii aina löytämään tarpeitamme vastaavan ratkaisun. Jos tarvitaan kustannustehokasta, nopeaa käännöspalvelua, joka säästää aikaa ja vaivaa, yhteistyö Transfluentin kanssa on fiksu ratkaisu.”
  Riika Paakkunainen
  Communications Manager
  Reima Oy
 • “Transfluentin käännökset ovat todella laadukkaita. Käytän heidän ammattitaitoaan erittäin mielelläni osana asiakastyötäni.”
  Juha Pohjola
  Team Leader, Payment- and travel expense services
  Azets Insight Oy
 • elisa
 • fonecta
 • bring
 • azets
 • reima
 • fingersoft
 • dodreams
 • small giant games
 • Round Zero

KATSO VÄLITÖN TARJOUS 

Toimi paikallisesti, mutta globaalisti

Hyödynnä maailman nopeinta tapaa saada materiaalistasi ammattikääntäjän tekemä käännös! Käännösprosessimme kaikki vaiheet toteutetaan täysin automaattisesti toimivalla alustalla. Erikoistuneet kääntäjämme kääntävät materiaalisi äidinkielelleen. Palveluumme kuuluu oletusarvoisesti kaikkien käännösten editointi ja oikoluku ennen toimitusta asiakkaalle.