Asus logo
”Jotta voimme toimia monilla eri markkinoilla ja viestiä useilla eri kielillä, tarvitsemme kumppaniksemme käännöstoimiston, jonka kanssa yhteistyö sujuu hyvin. Transfluent vastaa tähän tarpeeseen ja palvelee ASUSia luotettavasti, tehokkaasti ja – ennen kaikkea – tarkasti. Transfluentin ansiosta voimme olla rauhallisin mielin ja keskittyä tuotteisiimme käännösasioista huolehtimisen sijaan.”
Dick Andersson
E-tail specialist
ASUS Nordic
”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Transfluentin palveluun ja etenkin sen helppokäyttöiseen ja intuitiiviseen käyttöliittymään. Käännöksiä voi tilata vaivattomasti suoraan verkkoportaalin kautta. Tilauksen yhteydessä projektin hinta ja kesto ilmoitetaan selkeästi.”
Christa Tavan
Director of Communications
Solteq
Solteq logo
Helsinki Seagulls logo
”Helsinki Seagulls on pääkaupunkiseudun ainoa Korisliigassa, korkeimmalla kansallisella tasolla, pelaava joukkue, ja sen kohdeyleisöön kuuluu myös kansainvälisiä vieraita. Siksi meille on tärkeää, että keskeiset tiedot peleistä ja toiminnastamme ovat saatavilla myös englanniksi. Valitsimme yhteistyökumppaniksemme Transfluentin, joka käänsi verkkosivustomme englanniksi nopeasti ja laadukkaasti.”
Milla Valjus
Marketing & Sales Director
HELSINKI SEAGULLS
”Olemme käyttäneet Transfluentin palveluja useiden erilaisten asiakirjojen kääntämiseen. Vaikka rakennusalalla käytetään monia erikoistermejä ja erityisiä ilmaisuja, olemme saaneet Transfluentilta nopeasti erittäin käyttövalmiita käännöksiä. Suosittelen heitä lämpimästi!”
Tommi Kahiluoto
Country Manager
Kingspan Oy, Paroc Panel System
Paroc Panel System logo
Bring logo
”Transfluent toimittaa käännökset todella nopeasti ja ketterästi. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä heidän palveluunsa.”
Pekka Lehtinen
Director Sales and Marketing
Bring Finland
”Vaatealalla nopeus on usein ratkaiseva tekijä. Transfluent on erittäin ketterä yhteistyökumppani, joka etsii aina ratkaisut tarpeisiisi. Jos tarvitset nopeasti ja kustannustehokkaasti käännöksen, joka säästää sinulta aikaa ja vaivaa, kannattaa aloittaa yhteistyö Transfluentin kanssa.”
Riika Paakkunainen
Communications Manager
Reima Oy
Reima logo
Azets logo
”Transfluentin käännökset ovat erittäin laadukkaita. Hyödynnän heidän asiantuntemustaan erittäin mielelläni aina työskennellessäni asiakkaiden puolesta.”
Juha Pohjola
Team Leader, Payment- and travel expense services
Azets Insight Oy

”Must-have-sovellus kansainvälisille verkkokaupoille! Ylivoimaisesti helpoin tapa saada käännösasiat kuntoon. Nopea huippuluokan palvelu.”
Tomi Kottonen
Perustaja
The Arctic Pure / Hyvinvoinnin Tavaratalo
The Arctic Pure logo

Azets logo
”Yhteistyömme on ollut erittäin sujuvaa. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Transfluentin nopeuteen ja asiakaspalveluun.”
Annette Kauppinen
CMO
Gold&Green Foods Ltd.


”Transfluent -käännöspalvelu on toiminut erittäin nopeasti, ystävällisesti ja laadukkaasti, joten sitä on myös helppo suositella.”
Tom Weckman
CEO
SportLife Nutrition® - Elite Fitness Oy
SportLife Nutrition logo

weekendbee
”Transfluentin käännöspalvelut ovat loistava apu, kun omat resurssimme eivät riitä ja tuovat kaivattua joustavuutta toimintaan.”
Mari Hamara
Verkkokauppakoordinaattori
Weekendbee


Toimi paikallisesti, mutta globaalisti

Hyödynnä maailman nopeinta tapaa saada ammattitason käännös! Käännösprosessin jokainen vaihe toteutetaan täysin automatisoidulla alustallamme. Kaikki käännökset oikoluetaan ja editoidaan ennen niiden palauttamista asiakkaalle.

Miten voimme olla avuksi? Lähetä meille viesti, yhteydenottopyyntö tai tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen sales@transfluent.com.