background

Käännökset automaattisesti API-rajapinnan kautta

Unohda käännöshuolet

Monikielinen verkkosivusto on avainasemassa, kun haluat tarjota parempaa palvelua nykyisille markkina-alueille ja valloittaa uusia markkinoita. Transfluent tarjoaa käännökset suoraan API-rajapinnan kautta lukuisille sisällönhallinta- ja verkkokauppa-alustoille. Ylläpito ei ole enää työläs tehtävä vaan oletusarvo.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

>Säästä aikaa tilaamalla käännökset käyttämäsi alustan kautta

Palauta käännökset suoraan omille paikoilleen

Ota käyttöön automaattiset käännökset - äärimmäisen vaivatonta

Magento katalogin käännös

Tiesitkö, että jopa 75 % ostajista haluaa käyttää äidinkieltään ostoksia tehdessään? Moni ei koskaan osta mitään nettikaupasta, jonka ainoa kieliversio on englanti. Transfluentin Magento-laajennuksella koko tuotevalikoima on helppo lokalisoida haluamillesi kielille ja myös ylläpito on vaivatonta.

Lue lisää »
ecommerce

Zendeskiin käännös sähköposteista ja viesteistä

Vastaa asiakkaiden viesteihin heidän äidinkielellään ja tee brändistasi maailmanlaajuinen. Varmista, että viestintääsi hoitavat osaavat kääntäjät, joiden avulla brändisi, äänesi ja menestyksesi laajenee maailmanlaajuiseksi. Asiakastukiratkaisumme keskittyvät natiivitasoiseen viestintään ja laadukkaisiin käännöksiin sekä siihen, että asiakkaasi saavat vastauksen ajallaan.

Lue lisää »
customer support

Tuemme lukuisia eri alustoja. Kysy lisää myyntitiimiltämme!

API-rajapintamme mahdollistaa kustomoidut ratkaisut

Onko käytössäsi kustomoitu ratkaisu vai tavoitteletko parempaa hallintaa? Tarjoamme helppokäyttöisen API-rajapinnan, jossa on valmiit mallit PHP:tä ja Rubya varten integroitaviksi järjestelmäänne yhdessä.
<Voit testata APIa täällä

Jätä viesti ja automatisoidaan käännöksesi